brenderup group

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör - och ett av Europas ledande varumärken - av trailers och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Vi arbetar utifrån våra värderingar: Lyssna, Agera, Ta ansvar, Bidra, Tillsammans. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc. Brenderup Group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor.

Mer information om oss finns på www.brenderupgroup.com samt www.montblancgroup.com


Vi är i stark utveckling och söker därför en

E-handelsspecialist

Som E-handelsspecialist kommer du tillhöra Brenderups centrala Marknad/Online-organisation i Sverige. Vi har haft vår e-handelslösning igång i flera år och under 2018 tog vi ett steg framåt och lanserade vår senaste version. Vår E-handel är primärt inriktad mot våra återförsäljare i Norden och Europa. Systemet är integrerad mot vår ERP-system Microsoft AX.


Som E-handelsspecialist arbetar du främst med;

 • Arbeta proaktiv med våra säljbolag med att ha en levande B2B-website och e-handel.
 • Arbeta med webpublicering i Sitecore.
 • Arbeta med produktinnehåll i vårt PIM-system (med bild, text och data).


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av e-handel och kan ha en utbildning i marknadsföring på högskolenivå. Kunskaper om HTML och web content management är meriterande.

Gärna erfarenhet av att jobba i Microsoft Dynamics Ax, eller god förståelse av IT-system i stort.Din Profil

Så vem är du? Är du intresserad? Är du nyfiken och driven?

 • Det är viktigt att du är driven, har lätt för att arbeta i grupp, samt en stor vilja att lära och utvecklas.
 • Vi lägger stor vikt vid din personliga profil och dina egenskaper.
 • Till denna position söker vi dig som har avslutat dina studier och söker kanske ditt första arbete inom marknad/webb. Eller har ett par år bakom dig.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 • Så söker du tjänsten

  Kontakta gärna Anders Horvath om du har frågor gällande tjänsten. För att ansöka skickar du personligt brev samt CV till HR-chef Marie Engwall. Märk din ansökan med "Marketing/Online”. Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt och vi kommer att göra löpande intervjuer. Din ansökan vill vi dock ha senast den 20/11-2018.

  Vi följer GDPR för att skydda din integritet. Mer information finner du via GDPR-sektionen på vår hemsida där även vår Privacy Policy återfinns.

  Till rekryteringsbolag: Denna rekrytering sätter vi ett värde i att genomföra i egen regi.  Vi tackar därför vänligen nej till kontakter med uppdrags- och kandidatförslag.


  Omfattning/villkor

  Omfattning: Heltid tillsvidare

  Lön: Enl. ök.

  Placering: Jönköping, tjänsteresor kan förekomma max 10 dagar per år