Banner_Front page

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör - och ett av Europas ledande varumärken - av trailers (släpvagnar) och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc.

Brenderup Group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor. För mer information, besök www.brenderupgroup.com


Webbredaktör/projektledare Mont Blanc

Vi söker en webbredaktör och projektledare för vårt varumärke Mont Blanc.

Arbetet består i huvudsak av att arbeta i vår CMS/Sitecore-miljö med Mont Blanc-webbsajten och i vårt PIM-system med produktinformation. Arbetet omfattar att samla in information från olika kollegor och att sammanställa detta i våra system, det innebär även att förfina och att hantera översättningar av produktinformationen till flera språk med hjälp av våra översättare

Vi säljer redan våra produkter till återförsäljare via B2B-siter och vi har intentionen att börja sälja en del av vårt sortiment till slutkunder via våra publika webbsajter och du blir en viktig pusselbit för att lyckas med denna satsning. Trafikanalys och olika aktiviteter för att öka konverteringsgraden kommer vara viktiga arbetsuppgifter. Erfarenhet av Sitecore, inRiver och Google Analytics etc. mycket meriterande.

Vi är idag ett team på fem personer som jobbar med Brenderup Groups varumärken online och vill du bli en del av detta gäng så skicka din ansökan till oss. 


Kontakt: Marie Engwall, HR Manager Scandinavia